WMKIT workshop në Universitetin e Prizrenit

759 Views

altaltPas një sër prezentimesh në Tiranë, Athinë, Prishtinë dhe Kretë të Greqisë, WMKIT vjen edhe në qytetin historik të Prizrenit.

Qëllimi i kësaj ngjarje ishte mësmi rreth elektronikës dhe programimt. Open Labs dhe FLOSSK së bashku ishin organizatorë të kësaj ngjarje.

Të pranishëm ishin rreth 100 studentë nga Univerziteti i Prizrenit të ndarë në 2 klasë që ndoqën prezantimet dhe demonstrimet 40 minutëshe të bra nga anëtarët e projektit të WMKIT.n nNëse shprehni dëshirë të organizohet një workshop i tillë në qytetin apo komunitetin tënd ju lutem na kontaktoni përmes emailëve tanë dhe ne do të diskutojmë mundësitë për të ardhur në qytetin tuaj.

No comments

Free Libre Open Source Software Kosova (FLOSSK) is a non-governmental organization based in Prishtina established in 2009 in order to support, promote and develop free and open source software, open and participatory knowledge, education in information technologies through open courseware, and open standards, culture and open society using free communication.

Mailing form

    Our Contacts

    Ganimete Tërbeshi St. No 61, Aktash neighborhood, Prishtina 10000, Kosovo.

    [email protected]

    en_USEnglish