Të gjithë Përdoruesit mund të votojnë dhe të shkruajnë blog

1 View

Pershendetje,nUnë do të doja të ju them se të gjithë përdoruesit mund të krijojnë të hyra ditar,nSë pari ju duhet të regjistroheni dhe të presin për llogarinë tuaj për të miratohen për shkak të shumës së postë të marrim.atëherë ju thjesht shkoni tek: http://www.flossk.org/en/node/add/blognNe do të doja të kërkojë të gjithë njerëzit të cilët e frekuentuan ngjarjet FLOSSK si bootcamp dhe punëtorive dhe natyrisht sfk12 konferencë për të bërë një hyrje blog në lidhje me të,ju mund të postoni fotot dhe të ndajnë përvojën tuaj.flm,,nMikePs, ju mund të blog në gjuhën shqipe apo edhe të përkthejnë Engish shkrimin tuaj blog si dhe në mënyrë të ketë dy versione.

No comments

Free Libre Open Source Software Kosova (FLOSSK) is a non-governmental organization based in Prishtina established in 2009 in order to support, promote and develop free and open source software, open and participatory knowledge, education in information technologies through open courseware, and open standards, culture and open society using free communication.

Mailing form

    Our Contacts

    Ganimete Tërbeshi St. No 61, Aktash neighborhood, Prishtina 10000, Kosovo.

    [email protected]

    en_USEnglish