FOSS BootCamp në Pejë – 13 Prill

850 Views

FLOSSK me ndihmën e UNICEF Innovations Lab Kosovo do të organizojë FOSS BootCamp tani në tre qytete të ndryshme të Kosovës; Pejë, Gjakovë dhe Mitrovicë.

FOSS BootCamp është një ngjarje që përmbanë një seri të punëtorive brenda të cilave zhvillohen aktivitete ndërlidhur me edukimin në fushën e softuerëve me kod burimor të hapur (Open Source Software).

E dizajnuar për fillestarë, këto punëtori kanë për qëllim të paraqesin një hyrje të përgjithshme për disa vegla dhe platformat me kod burimor të hapur.

FOSS BootCamp i parë do të mbahet në Pejë më datën 13 Prill, nga ora 10:00AM në Qendrën Rinore “Atë Lorenc Mazrreku”.

Të gjithë të studentët e interesuarit nga Peja mund të jenë pjesë e kësaj ngjarjeje.

Pjesmarësit do marin certifikatë pjesmarjeje për punëtoritë e ndjekura.

Aplikimi bëhet online, ju lutem ndiqni linkun në vijim:http://goo.gl/HoFG83

Falënderojmë Qendrën Rinore “Atë Lorenc Mazrreku” për mundësimin e mbajtjes së këtyre punëtorive në ambientet e qendrës.

Vëmendje: Datat për BootCamp-et në Gjakovë dhe Mitrovicë do të publikohen shumë shpejt!

Ndajeni lajmin, dhe aplikoni sa më shpejt!

Për ç’do pyetje ju lutem drejtohuni në [email protected]

No comments

Free Libre Open Source Software Kosova (FLOSSK) is a non-governmental organization based in Prishtina established in 2009 in order to support, promote and develop free and open source software, open and participatory knowledge, education in information technologies through open courseware, and open standards, culture and open society using free communication.

Mailing form

    Our Contacts

    Ganimete Tërbeshi St. No 61, Aktash neighborhood, Prishtina 10000, Kosovo.

    [email protected]

    en_USEnglish