Zhvillimi i Prototipeve në IoT | Trajnim

1 View

Thirrje e hapur për regjistrim në trajnimin  “Zhvillimi i Prototipeve në IoT”

*Thirrja ju dedikohet grupmoshave 14 deri në 18 vjeç!

Mësoni se si të hulumtoni dhe krijoni zgjidhje inovative ne lëminë e IoT (Internet of Things) me një ritëm të përshpejtuar. Qasja e trajnimit do të jetë në zhvillimin e aftësive praktike, duke mësuar procesin e gjerë të zhvillimit dhe dizajnimit të një prototipi elektronik. Gjatë trajnimit një-mujor, pjesëmarrësit/et do të mësojnë për tema të ndryshme si: Hulumtimi & Zhvillimi i ideve, Dizajni, Elektronika, Hardueri & Softueri i hapur, 3D printimi etj. Trajnimi është i përshtatshëm për këdo që është entuziast/e i/e elektronikës/teknologjisë dhe ka motiv të lartë për të mësuar tema të ndryshme — me fokus tek nxënësit/et e shkollava të mesme.

Përgjatë trajnimit pjesëmarrësit/et do të kenë qasje në laborator të elektronikës dhe në punëtoritë e Prishtina Hackerspace. Secili pjesëmarrës/e duhet të ketë laptop gjatë orëve të trajnimit në mënyrë që të kenë qasje në materialet arsimore si dhe për t’u qasur në mikrokontroller/mikroprocesor.

Trajnimi zgjatë 8 sesione nga 1.5 orë në ditë dhe mbahet te marteve dhe enjteve nga ora 15:00 deri 16:30 duke filluar më datë 5 Prill 2022.

Trajnimin do ta udhëheqë Lis Luci – Inxhinier i Kompjuterave.

Regjistrohuni këtu : https://forms.gle/b3XfFcL3yD8PHPxy9

Afati i fundit për regjistrim është më 31 mars 2022

Kjo thirrje mbështetet nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit të Republikës së Kosovës.

No comments

Free Libre Open Source Software Kosova (FLOSSK) is a non-governmental organization based in Prishtina established in 2009 in order to support, promote and develop free and open source software, open and participatory knowledge, education in information technologies through open courseware, and open standards, culture and open society using free communication.

Mailing form

    Our Contacts

    Ganimete Tërbeshi St. No 61, Aktash neighborhood, Prishtina 10000, Kosovo.

    [email protected]

    en_USEnglish