Zhvillimi i Prototipeve në IoT 2 | Trajnim

2,016 Views

Thirrje e hapur për regjistrim në trajnimin  “Zhvillimi i Prototipeve në IoT” 📣

➡️ Mësoni se si të hulumtoni dhe krijoni zgjidhje inovative ne lëminë e IoT (Internet of Things) me një ritëm të përshpejtuar. Qasja e trajnimit do të jetë në zhvillimin e aftësive praktike, duke mësuar procesin e gjerë të zhvillimit dhe dizajnimit të një prototipi elektronik.

Gjatë trajnimit një-mujor, pjesëmarrësit/et do të mësojnë për tema të ndryshme si: Hulumtimi & Zhvillimi i ideve, Dizajni, Elektronika, Hardueri & Softueri i hapur. Trajnimi është i përshtatshëm për këdo që është entuziast/e i/e elektronikës/teknologjisë dhe ka motiv të lartë për të mësuar tema të ndryshme.

Përgjatë trajnimit pjesëmarrësit/et do të kenë qasje në laborator të elektronikës dhe në punëtoritë e Prishtina Hackerspace. Secili pjesëmarrës/e duhet të ketë 💻 laptop gjatë orëve të trajnimit në mënyrë që të kenë qasje në materialet arsimore si dhe për t’u qasur në mikrokontroller/mikroprocesor.

⚫ Trajnimi zgjatë 8 sesione nga 1.5 orë në ditë dhe mbahet te marteve dhe enjteve nga ora 15:00 deri 16:30 duke filluar më datë 10 maj 2022.

Trajnimin do ta udhëheqë Lis Luci – Inxhinier i Kompjuterave.

Regjistrohuni këtu: https://forms.gle/cEi2JAiaK2V4VRQTA

📆 Afati i fundit për regjistrim është 6 maj 2022!

Kjo thirrje mbështetet nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit të Republikës së Kosovës.

No comments

Free Libre Open Source Software Kosova (FLOSSK) is a non-governmental organization based in Prishtina established in 2009 in order to support, promote and develop free and open source software, open and participatory knowledge, education in information technologies through open courseware, and open standards, culture and open society using free communication.

Mailing form

    Our Contacts

    Ganimete Tërbeshi St. No 61, Aktash neighborhood, Prishtina 10000, Kosovo.

    [email protected]

    en_USEnglish