#Tuxturns30

904 Views

Sot po festojmë ditëlindjen e 30-të të Linux! 🎉

Më 17 shtator 1991 Linux kernel v0.01 u publikua për herë të parë nga Linus Torvalds.

🖥️💪🏼 Sot GNU/Linux funksionon në 500 superkompjuterët kryesorë në botë, në Mars dhe në frigoriferin tuaj.

#Tuxturns30

—–

Today we celebrate Linux’s 30th birthday! 🎂

On September 17, 1991, the Linux kernel v0.01 was released for the first time by Linus Torvalds.

🖥️💪🏼Today GNU/Linux runs on the world’s Top 500 supercomputers, on Mars, and on your fridge.

#Tuxturns30

No comments

Free Libre Open Source Software Kosova (FLOSSK) is a non-governmental organization based in Prishtina established in 2009 in order to support, promote and develop free and open source software, open and participatory knowledge, education in information technologies through open courseware, and open standards, culture and open society using free communication.

Mailing form

    Our Contacts

    Ganimete Tërbeshi St. No 61, Aktash neighborhood, Prishtina 10000, Kosovo.

    [email protected]

    en_USEnglish