Parti i Lansimit të Fedora 15

836 Views

altSot, ashtu siç keni pasur mundësi të lajmëroheni në një artikull të mëhershëm nga faqja jonë si dhe PC World Albania, në Prishtinë është mbajtur një takim për të festuar lansimin e versionit të ri të sistemit operativ Fedora.

	Ngjarja është mbajtur në lokalet e UNICEF Innovations Lab.	Ndeja nuk filloi ashtu siq pritej, prezantimet nuk filluan në kohën e paraparë, në ora 18, për arsye të numrit të vogël të pjesëmarrësve, edhe pse pati premtime nga shumë njerëz për ardhje.	Me fillimin e prezantimeve u treguan edhe  risitë që përfshihen në versionin e ri të Fedora 15.n	Prezantues në këtë takim ishte Gent Thaçi. Me disa pika kyçe, u bë edhe një përshkrim i shkurtër i gjërave që mund të quhen si më interesante dhe më karakteristike për këtë version.n	Pjesëmarrësit patën rastin që të merrnin disa dhurata simbolike si logo të sistemit Fedora, duke përfshirë edhe CD me Fedora me desktopin GNOME 3, KDE e XFCEn

No comments

Free Libre Open Source Software Kosova (FLOSSK) is a non-governmental organization based in Prishtina established in 2009 in order to support, promote and develop free and open source software, open and participatory knowledge, education in information technologies through open courseware, and open standards, culture and open society using free communication.

Mailing form

    Our Contacts

    Ganimete Tërbeshi St. No 61, Aktash neighborhood, Prishtina 10000, Kosovo.

    [email protected]

    en_USEnglish