Ejani në Partin e Lansimit të Fedora 15 – Së shpejti

712 Views

altFedora 15, koduar “Lovelock”, u lansua më 24 Maj.

Fedora është  sistem operativ i Lirë dhe me kod të hapur që vazhdon të ofroj risi për përdoruesit në mbarë botën, dhe me freskim çdo gjashtë muaj. Fedora kësaj radhe erdhi së bashku me shumë gjëra të reja duke përfshirë edhe  systemd  si zëvendësim për SysVinit dhe Upstart që vepron si menaxhgjer sistemi dhe sesioni, GNOME 3.0, suitën LibreOffice dhe shumë më tepër.Ashtu si në shumë vende rreth botës, edhe FLOSSK do të organizojë një ndejë/parti me rastin e lansimint të këtij versioni të ri të Fedora-s që do të ndodhë në Prishtinë më 8 Korrik.Ju lutem ndiqni linkun për më shumë informacion http://fedoraproject.org/wiki/Release_Party_F15_Prishtinan

No comments

Free Libre Open Source Software Kosova (FLOSSK) is a non-governmental organization based in Prishtina established in 2009 in order to support, promote and develop free and open source software, open and participatory knowledge, education in information technologies through open courseware, and open standards, culture and open society using free communication.

Mailing form

    Our Contacts

    Ganimete Tërbeshi St. No 61, Aktash neighborhood, Prishtina 10000, Kosovo.

    [email protected]

    en_USEnglish