Mozilla Day në Gjakovë

888 Views

Për herë të parë në Kosovë, më 16 Tetor 2010 FLOSSK Organizon Mozilla Day në qytetin e Gjakovës, ne Biblotekën “Ibrahim Rugova” Gjakovë.

Në ktë event u fol kryesisht për Mozilla’n dhe Programet për web nga Mozilla si:

 • Firefox e Thunderbird, poashtu u fol edhe për projektet e përhapjes së Firefox sikur SpreadFirefox,
 • Mozilla Camp Reps,
 • progresi me Firefox 4.0
 • Lokalizimi, përkthimi në shqip i Firefox
 • Thunderbird por pa u lënë anash as Add-Ons-at e Firefox-it.

Prezantues në këtë ngjarje ishin

 • Heroid Shehu,
 • Jon Berisha dhe
 • Endrit Vula.

Për më shumë rreth Mozilla’s vizitoni: http://www.mozilla.org

No comments

Free Libre Open Source Software Kosova (FLOSSK) is a non-governmental organization based in Prishtina established in 2009 in order to support, promote and develop free and open source software, open and participatory knowledge, education in information technologies through open courseware, and open standards, culture and open society using free communication.

Mailing form

  Our Contacts

  Ganimete Tërbeshi St. No 61, Aktash neighborhood, Prishtina 10000, Kosovo.

  [email protected]

  en_USEnglish