Ligjeratë: Lidhja mes inovacionit, hacking dhe lëvizjeve të reja sociale

686 Views

altOrganizuar nga FLOSSK dhe UNICEF Innovations Lab Kosovo këtë të Hëne mbahet një ligjeratë me tema si Lidhja mes inovacionit, hacking dhe lëvizjeve të reja sociale nga Dan McQuillan.

Dan McQuillan është një aktivist i rrjeteve sociale dhe fitues i çmimit “Global Ideas Bank Social Innovations Award”, ligjerata fillon në ora 15:30 në ambientet e UNICEF Innovations Lab Kosovo.nNë fund Dan McQuillan pritet të diskutoj me të pranishmit në lidhje me tema si inovacione, rrjete sociale, hacking, etj.Ngjarja është e hapur për të gjithë dhe pa pagesë, pritet të ketë numër të konsiderueshem të pjesëmarrësve të cilët veçse kanë filluar të konfirmojnë pjesëmarrjen në ngjarjen e krijuar në Facebook.Laboratori është afër zyres së UNICEF-it në lokacion këtu:Shikojeni harten me te madhe.n

No comments

Free Libre Open Source Software Kosova (FLOSSK) is a non-governmental organization based in Prishtina established in 2009 in order to support, promote and develop free and open source software, open and participatory knowledge, education in information technologies through open courseware, and open standards, culture and open society using free communication.

Mailing form

    Our Contacts

    Ganimete Tërbeshi St. No 61, Aktash neighborhood, Prishtina 10000, Kosovo.

    [email protected]

    en_USEnglish