Konferenca FOSDEM po vjen këtë vikend online! 👐🏼

1 View

👨🏼‍💻️ Me mijëra programerë dhe entuziastë të teknologjisë për dy ditë bëhen bashkë në Universitetin e Brukselit dhe zhvillojnë takime, prezantime dhe punëtori në dhjetra dhoma në të njejtën kohë, me tema nga më të ndryshmet: Containers; Cloud computing; Big data and Data science; Embedded, Mobile and Automative; Graph systems and algorithms; Programming languages; Software composition; Web performance, etj.

Edicioni i sivjetëm parasheh 659 folës dhe 717 sesione. 📅 Orarin e gjeni këtu: https://fosdem.org/2021/schedule.

FLOSSK çdo vit merr pjesë në FOSDEM dhe këtë fundjavë e ndjekim 🍻 bashkë në live stream https://fosdem.org/2021.

#FOSDEM2021

No comments

Free Libre Open Source Software Kosova (FLOSSK) is a non-governmental organization based in Prishtina established in 2009 in order to support, promote and develop free and open source software, open and participatory knowledge, education in information technologies through open courseware, and open standards, culture and open society using free communication.

Mailing form

    Our Contacts

    Ganimete Tërbeshi St. No 61, Aktash neighborhood, Prishtina 10000, Kosovo.

    [email protected]

    en_USEnglish