FOSDEM Conference online this weekend!

771 Views

Konferenca FOSDEM vjen këtë vikend online! 🙌
Me mijëra programerë dhe entuziastë të teknologjisë për dy ditë bëhen bashkë në Universitetin e Brukselit dhe zhvillojnë takime, prezantime dhe punëtori në dhjetra dhoma në të njejtën kohë, me tema nga më të ndryshmet: Containers; Cloud computing; Big data and Data science; Embedded, Mobile and Automotive; Graph systems and algorithms; Programming languages; Software composition; Web performance etj.
FLOSSK çdo vit merrë pjesë në FOSDEM dhe këtë fundjavë e ndjekim bashkë në live stream ➡️ https://fosdem.org/2022/schedule/room/dconference/
—–
The FOSDEM conference is coming online this weekend! 🙌
Thousands of programmers and technology enthusiasts come together for two days at the University of Brussels and hold meetings, presentations and workshops in dozens of rooms at the same time, on a variety of topics: Containers; Cloud computing; Big data and Data science; Embedded, Mobile and Automotive; Graph systems and algorithms; Programming languages; Software composition; Web performance etc.
FLOSSK participates in FOSDEM every year and this weekend we watch it together on live stream ➡️ https://fosdem.org/2022/schedule/room/dconference/

No comments

Free Libre Open Source Software Kosova (FLOSSK) is a non-governmental organization based in Prishtina established in 2009 in order to support, promote and develop free and open source software, open and participatory knowledge, education in information technologies through open courseware, and open standards, culture and open society using free communication.

Mailing form

    Our Contacts

    Ganimete Tërbeshi St. No 61, Aktash neighborhood, Prishtina 10000, Kosovo.

    [email protected]

    en_USEnglish