FLOSSTalk me Arturo Suarez: OpenStack

732 Views

altMë 22 Shkurt, duke filluar nga ora 18:00 Arturo Suarez nga Stackops.com do të jetë duke bërë një diskutim në FLOSSTalk-un tonë të rradhës për OpenStack, softuer i lirë për projektin cloud computing. Prezentimi do të ndodhë në zyren e UNICEF Innovations Lab në Prishtinë e cila gjendet në Rr. “Gazmend Zajmi”, nr 59 (kontrolloni hartën më poshtë).nFjalimi do të zgjas rreth 45 min + 15 min Pzetje dhe Pergjegjie. Arturo do të na bashkangjitet përmes një video konference nga Madridi. Ne do të jemi duke bërë edhe live streaming në rast se ndokush nuk mund të jetë prezent në këtë fjalim.nJu lutem sigurohuni që të jeni regjistruar në eventin tonë në Facebook.nUNICEF Innovations Lab Kosovo në hartë gjendet këtu:

View Larger Map

No comments

Free Libre Open Source Software Kosova (FLOSSK) is a non-governmental organization based in Prishtina established in 2009 in order to support, promote and develop free and open source software, open and participatory knowledge, education in information technologies through open courseware, and open standards, culture and open society using free communication.

Mailing form

    Our Contacts

    Ganimete Tërbeshi St. No 61, Aktash neighborhood, Prishtina 10000, Kosovo.

    [email protected]

    en_USEnglish