Takimi i “Mozilla Balkans” – Sofie, Bullgari

769 Views

altaltaltaltMë 4 dhe 5 Qërshorë për herë të tretë me rradhë u mbajt takimi i komunitetit të Mozilla’s për Ballkan. Kësaj Radhe Takimi I mbajt në Sofie të Bullgarisë.n Edhe kësaj rradhe Kosova pati përfaqsuesin e vetë, përfaqsuesit udhëheqës janë pjesë e komuniteteve në Ballkan ku janë të ftuar dhe të financuar nga Mozilla Europe për të marrë pjesë në këtë ngjarje 2 ditore.

Ekipi I pranishëm në këtë Takim:Qëllimi I ketij takimi ishte që tju mundësohej komuniteteve të Mozilla Ballkans ti shkëmbejnë dhe mësojnë përvojat e njëritjetrit, duke përmirësuar bashkëpunimet për të ardhmen dhe të punojnë në çështje të caktuara të mbështetura në takimin e kaluar të mbajtur në Ljublanë të Sllovenisë, ku gjithashtu edhe Kosova ishe e përfaqsuar nga 2 anëtarë të komunitetit të sajë.Përveç Kosovës, në këtë ngjarje morrën pjesë edhe përfaqësues nga vendet si Bosnia, Bullgaria, Kroacia, Greqia, Maqedonia, Rumania, Serbia, Sllovenia dhe Turqia.Ky takimi i tretë pati  një mundësi për të pasqyruar marrëveshjet, sfidat dhe mundësitë e komuniteteve gjatë një viti, si dhe të prezantohen rezultatet e punës së tyre nga takimi i kaluar në Ljublanë.Sa i përket përfaqsuesve të Kosovës këtë radhë në Sofie mori pjesë Altin Ukshini.Veqohet rasi të përmendet se në këtë takim të pranishmit patën nderin të takonin njërin ndër themelusit dhe punëtorin e parë të Mozilla’s Chris HoffmanNëse dëshironi të dini më shumë për takimin, klikoni këtu për të parë organizimin, orarin e ngjarjeve etj.n

No comments

Free Libre Open Source Software Kosova (FLOSSK) is a non-governmental organization based in Prishtina established in 2009 in order to support, promote and develop free and open source software, open and participatory knowledge, education in information technologies through open courseware, and open standards, culture and open society using free communication.

Mailing form

    Our Contacts

    Ganimete Tërbeshi St. No 61, Aktash neighborhood, Prishtina 10000, Kosovo.

    [email protected]

    en_USEnglish