Software Freedom Day së shpejti në Prishtinë

709 Views

altSoftware Freedom Day (SFD) është një festë vjetore në mbarë botën e Free Software.n SFD është një përpjekje e arsimit publik me qëllim të ngritjes së vetëdijes së Free Software dhe virtytet e tij, dhe gjithashtu inkurajimin e përdorimit të saj.n Dhe këtë vit është hera e dytë që organizojmë diçka të tillë.nNë thelb nuk do të ketë asgjë të veçantë, vetëm disa prezantime individuale dhe të kënaqemi.nKjo ngjarje do të ndodhë në Prishtinë, Kosovë, si kudo tjetër që kjo ngjarje do të organizohet më 17 shtator, këtë rradhë tek ne do të ndodhë më 18 shtator 2011.Takimi do të mbahet në Prince Coffee House në 20:00 (ora lokale Prishtinë)Ju gjithashtu mund të konfirmoni praninë tuaj në Facebook

Prince Coffee House në hartë:Shiqpje hartën më të madhen

No comments

Free Libre Open Source Software Kosova (FLOSSK) is a non-governmental organization based in Prishtina established in 2009 in order to support, promote and develop free and open source software, open and participatory knowledge, education in information technologies through open courseware, and open standards, culture and open society using free communication.

Mailing form

    Our Contacts

    Ganimete Tërbeshi St. No 61, Aktash neighborhood, Prishtina 10000, Kosovo.

    [email protected]

    en_USEnglish