Projekti i Fedora-s në FLOSSK

790 Views

altProjekti Fedora është një partneritet i anëtarëve të komunitetit për softuer të lirë dhe të hapur nga e gjithë bota. Projekti Fedora ndërton komunitete të softuerit të lirë dhe të hapur dhe prodhon një sistem operativ të bazuar në GNU/Linux të quajtur Fedora.

FLOSSK në çdo lansim të verzioneve të reja të Fedora-s me ndihmën e komunitetit të FedoraProject organizon ngjarje dhe bën shperndarjen e CD-ve të këtij sistemi operativ

FedoraProject ka poashtu edhe dy Ambasadorë zyrtar në Kosovë –Ardian Haxha dhe Gent Thaci – të cilet janë poashtu edhe anëtarë të FLOSSK-ut.

Më shumë rreth projektit të Fedora-s:https://fedoraproject.org/https://fedoraproject.org/wiki/http://en.wikipedia.org/wiki/Fedora_{74a5e949029a1ea1c8deaa68dab2da97a05c01fa451bc4be8e5f855c917cc19a}28operating_system{74a5e949029a1ea1c8deaa68dab2da97a05c01fa451bc4be8e5f855c917cc19a}29https://fedoraproject.org/wiki/Releases/13/FeatureList

No comments

Free Libre Open Source Software Kosova (FLOSSK) is a non-governmental organization based in Prishtina established in 2009 in order to support, promote and develop free and open source software, open and participatory knowledge, education in information technologies through open courseware, and open standards, culture and open society using free communication.

Mailing form

    Our Contacts

    Ganimete Tërbeshi St. No 61, Aktash neighborhood, Prishtina 10000, Kosovo.

    [email protected]

    en_USEnglish