Projekti i Drupal në FLOSSK

749 Views

altPërveq se FLOSSK vazhdon promovimin e këti CMS, ndër qështiet kryesore është se FLOSSK tanimë përdor këtë CMS.

Drupal është nje open source Content Management Platform (CMS) I shkruajtur ne PHP, me licencë të hapur GPL që përdoret nga miliona websajte dhe aplikacione në botë.nKy CMS është ndërtuar, përdorur dhe perkrahur nga shumë komunitete dhe njerëz aktiv në teknologji, veqanërisht perkrahës te softuerit të lirë dhe Open Source.nNjë ndër sajtet më të njohura që është ndërtuar në Drupal është edhe sajti I vetë Qeverisë Amerikane (Shtepisë së Bardhe)http://www.whitehouse.gov/ mund ta vërtetoni këtu http://isthissitebuiltwithdrupal.com/Pse të Përdorni Drupal edhe ju ?nPerdorni Drupal të ndërtoni qfardo blogu personal e madje edhe websajte shumë të avancuara ndërmarjesh e firmash të mëdha. Qindra add-ons module dhe dizajne ju lejojnë të ndertoni qfarëdo websajti që ju keni imagjinuar.nDrupal është I lirë (pa pagesë), fleksibil, dhe vazhdimisht I modifikuar nga qindra mijëra pasionant nga mbarë bota, dhe me qindra e mijëra njerez dhe organizata përdorin Drupal, bashkohuni edhe ju !Vizitoni faqen kryesore të Drupal:http://drupal.orgn

No comments

Free Libre Open Source Software Kosova (FLOSSK) is a non-governmental organization based in Prishtina established in 2009 in order to support, promote and develop free and open source software, open and participatory knowledge, education in information technologies through open courseware, and open standards, culture and open society using free communication.

Mailing form

    Our Contacts

    Ganimete Tërbeshi St. No 61, Aktash neighborhood, Prishtina 10000, Kosovo.

    [email protected]

    en_USEnglish