Lokalizimi – Përkthimet

837 Views

altLokalizimi i softuerit ka qenë synim i organizatës tonë qysh në fillim duke menduar që softueri i lirë nuk mund të promovohet pa qenë së pari i përkthyer dhe lokalizuar në gjuhën shqipe.

Anëtarët e FLOSSK-ut përkthejnë në kohën e tyre të lirëNdër programet, aplikacionet, dhe sajtet ku kemi punuar janë:	Mozilla Firefox	Ubuntu, distribucion i GNU/Linux i përkthyer në masën 50{74a5e949029a1ea1c8deaa68dab2da97a05c01fa451bc4be8e5f855c917cc19a}, kliko ketu	OpenOffice http://sq.openoffice.org/	Sugar Labs http://translate.sugarlabs.org/sq/	Chromium Web browser (shfletues uebi)	Ueb faqja e Ushaidi-t ushaidi.com	Wikipedia, WikimediaBëhuni edhe ju pjesë e kësaj iniciative dhe përktheni softuerin e lirë në gjuhën shqipe, na ndihmoni neve, vetes dhe komunitetit shqiptarë duke siguruar një të ardhme me edukim më të mire në gjuhën shqipe.Nëse doni të na kontaktoni për gjikthqka që ka lidhje me përkthime ju lutem na kontaktoni në [email protected]n

No comments

Free Libre Open Source Software Kosova (FLOSSK) is a non-governmental organization based in Prishtina established in 2009 in order to support, promote and develop free and open source software, open and participatory knowledge, education in information technologies through open courseware, and open standards, culture and open society using free communication.

Mailing form

    Our Contacts

    Ganimete Tërbeshi St. No 61, Aktash neighborhood, Prishtina 10000, Kosovo.

    [email protected]

    en_USEnglish