FLOSSK në ITTF

929 Views

altEdicioni i sivjetëm i panairit të Teknologjisë Informativë ITTF i mbajtur në Prishtine u shfrytëzua poashtu edhe nga FLOSSK, me qrast organizates sone ju dha rasti ta promovojë softuerin e Lire dhe të hapur tek vizitorët në panair.

Tek tavolina e FLOSSK-ut për fat të mire pati shumë njerëz të interesuar, përveq kësaj edhe kompani e organizata tjera vendore e të huaja patën rastin të bisedonin me djelmoshat e FLOSS Kosovës dhe i përgëzuan për punën vullnetare të të rinjëve në këtë drejtim, dhe lanë kontaktet e tyrë për rast bashkëpunimi apo edhe ndihme.

Në këtë panair vizitorëve kryesisht ju shpjegohej puna e FLOSSK-ut si organizatë dhe në përgjithesi ideja e Lëvizjes për Softuer të lirë dhe të hapur.

Shumë nga vizitorët ishin poashtu të interesuar edhe për kurse të Softuerit të lire në Kosovë, megjithatë atyre ju bë e ditur edhe për konferencën vjetore të ardhshme “SFK2010” dhe ardhjen e Richard Stallman në Kosovë.

Klikoni ketu për te parë galerinë e fotografive të kësaj ngjarjeje: Kliko Këtu

Për më shumë ndiqeni videon të përgatitur nga radio televizioni i Kosovës:

No comments

Free Libre Open Source Software Kosova (FLOSSK) is a non-governmental organization based in Prishtina established in 2009 in order to support, promote and develop free and open source software, open and participatory knowledge, education in information technologies through open courseware, and open standards, culture and open society using free communication.

Mailing form

    Our Contacts

    Ganimete Tërbeshi St. No 61, Aktash neighborhood, Prishtina 10000, Kosovo.

    [email protected]

    en_USEnglish