FLOSSK Bootcamp trajnimet e rradhes

2,452 Views

Nisja karrierës qysh duhet me dy trajnime intensive tani të hapura për aplikim 🙌

FLOSSK BOOTCAMP 💻 është trajnim intenziv gjithëpërfshirës i kodimit për fuqizimin dhe përshpejtimin e karrierës në IT.

Çdo ditë nga 4 orë, për vetëm 2 muaj e gjysmë trajnim e mentorim, 💻 aftësohu në kodim dhe zhvillo portfolion përmes projekteve të krijuara.

Nëntor –  janar do të zhvillojmë trajnime të projektuara për të ju punësuar në:
MERN Fulltack trajnim i kompletuar
PHP Laravel Framework

Lexo syllabusin, njofohu me trajnerët, kompanitë partnere dhe detajet e aplikimit në 👇
https://bootcamp.flossk.org/trajnimet/

Me rëndësi:
• Afati i fundit për aplikim, 18 nëntor 📅
• Seleksionimi dinamik (në momentin që seleksionohen 12 persona mbyllet aplikimi) ⏩
• Pagesa 230 eur

FLOSSK në kordinim me trajnerët dhe kompanitë partnere do të ju mundësoj punë praktike studentëve më të suksesshëm.

No comments

Free Libre Open Source Software Kosova (FLOSSK) is a non-governmental organization based in Prishtina established in 2009 in order to support, promote and develop free and open source software, open and participatory knowledge, education in information technologies through open courseware, and open standards, culture and open society using free communication.

Mailing form

    Our Contacts

    Ganimete Tërbeshi St. No 61, Aktash neighborhood, Prishtina 10000, Kosovo.

    [email protected]

    en_USEnglish