Webinar: Si të krijosh një sistem të sigurt dhe privat, nga zero

1 View

, ONLINE

  • Start : 2020/04/28 18:00
  • End : 2020/04/28 19:00

Keni dëgjuar për shkelje të të dhënave dhe shkelje të privatësisë çdo ditë, qoftë për ndonjë shërbim për të cilin keni dëgjuar ose jeni duke përdorur. A nuk shqetësoheni për sigurinë dhe privatësinë e të dhënave tuaja? A është GDPR mjaftueshëm për të ndikuar në të vërtetë politikat e mbledhjes së të dhënave të lojtarëve të mëdhenj?

Në 1.5 orë në një webinar në shqip do të mësoni se si të krijoni sistemin tuaj personal nga zero për të qenë sa më të sigurt të jetë e mundur. Zgjedhjet e sistemit operativ, preferencat e navigimit në internet, shtesat (extensions), aplikacionet, telefonat inteligjentë etj.

Anxhelo është frontend developer and graphic designer, i diplomuar në inxhinieri kompjuterike dhe një përdorues dhe promovues i projekteve me kod-burim të hapur.

Join link: m.flossk.org/webinar

Free Libre Open Source Software Kosova (FLOSSK) is a non-governmental organization based in Prishtina established in 2009 in order to support, promote and develop free and open source software, open and participatory knowledge, education in information technologies through open courseware, and open standards, culture and open society using free communication.

Mailing form

    Our Contacts

    Ganimete Tërbeshi St. No 61, Aktash neighborhood, Prishtina 10000, Kosovo.

    [email protected]

    en_USEnglish