Webinar: Linux Commands, Part 2 – Dashamir Hoxha

238 Views

, ONLINE

  • Start : 2020/04/08 18:00
  • End : 2020/04/08 19:00

Linux Commands, Part 2. nga Dashamir Hoxha

Rregullimi i inputs/outputs të komandës në dhe nga skedarët. Lidhja e shumë komandave së bashku në pipes të fuqishme. Zgjerimet dhe citimet e Shellit. Historia e komandave.

Dashamiri është inxhinier kompjuterik me përvojë në inxhinierinë e softuerëve, administrimin e serverëve Linux, konfigurimin e rrjetit, shkrimin e dokumentacionit, etj.

Më shumë për përmbajtjen shihni këtu https://katacoda.com/dashohoxha/courses/linux-cli/part2

8 Prill | 18:00 | online në https://bbb.fs.al/b/adm-wtc-2qx
Ngjarja vazhdon me bisedë të lirë.

Free Libre Open Source Software Kosova (FLOSSK) is a non-governmental organization based in Prishtina established in 2009 in order to support, promote and develop free and open source software, open and participatory knowledge, education in information technologies through open courseware, and open standards, culture and open society using free communication.

Mailing form

Our Contacts

Ganimete Tërbeshi St., No. 2 Aktash neighborhood 10000 Prishtina, Kosovo.

info@flossk.org

en_USEnglish
en_USEnglish