Webinar: Instalimi i WordPress-it me docker-scripts

1 View

, ONLINE

  • Start : 2020/07/29 19:00
  • End : 2020/07/29 20:00

Instalimi i WordPress-it me docker-scripts, Dashamir Hoxha
29 korrik | 19:00 | m.flossk.org/webinar
Në këtë punëtori do të bëjmë instalimin e  WordPress përmes Docker dhe docker-scripts.
Docker mund të paketojë një aplikacion dhe varësitë e tij në një mbajtës virtual që mund të vendoset në çdo server Linux. Kjo ndihmon në sigurimin e fleksibilitetit, transportueshmërisë dhe sigurisë.
Docker-scripts janë skripte Bash që automatizojnë proceset a manaxhimit të mbajtësve Docker për një aplikacion të caktuar. Në këtë punëtori do të përdorim skriptet për WordPress.

Free Libre Open Source Software Kosova (FLOSSK) is a non-governmental organization based in Prishtina established in 2009 in order to support, promote and develop free and open source software, open and participatory knowledge, education in information technologies through open courseware, and open standards, culture and open society using free communication.

Mailing form

    Our Contacts

    Ganimete Tërbeshi St. No 61, Aktash neighborhood, Prishtina 10000, Kosovo.

    [email protected]

    en_USEnglish