Webinar: Dizajnimi i PCB-ve me KiCAD

1 View

, ONLINE

  • Start : 2020/04/25 15:00
  • End : 2020/04/25 16:00

Dizajnimi i PCB-ve me KiCAD
25 Prill | 15:00 | m.flossk.org/webinar

Në bashkëpunim me Open Labs Hackerspace nga Tirana, po ju sjellim webinarin e rradhës

Në këtë webinar do të mësojmë më tepër mbi disa aspekte bazike rreth PCB, procesin prej skemave, dizajnimin e pllakës dhe gjenerimin e files për prodhim.
Ndërsa fazat e dizajnit do të shpjegohen duke dizajnu një pllakë si shembull.

Erdet Nasufi është Lead EE në Solaborate, projektues dhe kodues i elektronikës.

Free Libre Open Source Software Kosova (FLOSSK) is a non-governmental organization based in Prishtina established in 2009 in order to support, promote and develop free and open source software, open and participatory knowledge, education in information technologies through open courseware, and open standards, culture and open society using free communication.

Mailing form

    Our Contacts

    Ganimete Tërbeshi St. No 61, Aktash neighborhood, Prishtina 10000, Kosovo.

    [email protected]

    en_USEnglish