Webinar: Getting started with Ansible

2,197 Views

, ONLINE

  • Start : 2020/05/19 18:00
  • End : 2020/05/19 19:00

 

Getting started with Ansible, Boris Budini
19 Maj | 18:00 | m.flossk.org/webinar

Ansible është një mjet open source per manaxhimin dhe konfigurimin sistemesh. Ai funksionon ne sisteme të bazuara në Unix dhe mund të konfigurojë sisteme të bazuara në Unix si dhe Microsoft Windows.
Ansible ka gjuhën e vetë deklarative për të përshkruar konfigurimin e sistemit.

Ligjerata mbahet nga Boris Budini, me përvojë të gjatë në administrimin e sistemeve.

 

Free Libre Open Source Software Kosova (FLOSSK) is a non-governmental organization based in Prishtina established in 2009 in order to support, promote and develop free and open source software, open and participatory knowledge, education in information technologies through open courseware, and open standards, culture and open society using free communication.

Mailing form

    Our Contacts

    Ganimete Tërbeshi St. No 61, Aktash neighborhood, Prishtina 10000, Kosovo.

    [email protected]

    en_USEnglish