Webinar: Introduction to Python

689 Views

, ONLINE

  • Start : 2020/05/20 18:00
  • End : 2020/05/20 19:00

Introduction to Python (and why it is better than Java for beginners)

20 Maj | 18:00 | m.flossk.org/webinar

Ky webinar është i dedikuar për fillestarët në programim si dhe për studentët që ballafaqohen më lëndën e Java-s në fakultet.

Do të flasim shkurtimisht mbi temën se pse është më mirë që fillestarët t’a mësojnë logjikën e programimit me Python dhe pastaj të vazhdojnë me Java apo gjuhë tjera programuese.

Ky webinar mbahet nga Bleron Limani, zhvillues softueri me përvojë dhe entuziast i shkencës së të dhënave.

Free Libre Open Source Software Kosova (FLOSSK) is a non-governmental organization based in Prishtina established in 2009 in order to support, promote and develop free and open source software, open and participatory knowledge, education in information technologies through open courseware, and open standards, culture and open society using free communication.

Mailing form

Our Contacts

Ganimete Tërbeshi St., No. 2 Aktash neighborhood 10000 Prishtina, Kosovo.

info@flossk.org

en_USEnglish
en_USEnglish