Doracaku “OSM – krijoni harten tuaj” – Takimet e Promovimit

755 Views

Pas përfundimit të botimit dhe krjimit të doracakut “Open Street Map – krijoni harten tuaj”, ishte koha që të organizohen takimet per promovimin e këti doracaku.n Takimi i parë ishte në Prizren, ku me ndihmën e Ajtene Krasniqit dhe Shoqatës së Zejtarëve të Prizrenit u mbajtë takimi në njërën nga sallat e shoqatës.n Ishte një takim mjaftë mirë i organizuar ku të pranishëm ishin shumë Biznesmen të njohur nga komuna e Prizrenit, bashke me nënkryetari i komunës së Prizrenit.n Prezantimi filloi nga Taulant Ramabaja i cili tregoi në pika të shkurtëra për FLOSSK, si dhe për aktivitet e organizatës tonë.n Pastaj vazhdoi prezantimi i librit OpenStreetMap Krijoni hartën tuaj që u bë nga Besfort Guri vet autori i librit.

Takimi i dytë ishte në Gjakovë si zakonisht Heroid Shehu dhe Jon Berisha ishin ata që ndihmuan në realizimin e takimit në Gjakovë.nTakim ishte i mirë ku pjesëmarrës ishin një grup të rinjësh të interesuar rreth OpenStreetMap, takimi filloj me prezantimin e përmbajtjes së librit, dhe më pas një demonstrim se si të punohet me aplikacionin Java OpenStreetMap për editimin e OpenStreetMap-itDhe takimi i 3te u mbajtë në zyret e UNICEF Innovations lab ne Prishtine ku ndodhi po i njejti prezantim.Në të trija këto takime të pranishmëve iu dha nga nje Doracak si shenjë falënderimi për prezencën e tyre...Merrni edhe ju një: “Klikoni Ketu”nShiqojeni galerinë për të parë më nga afër ngjarjen në Prizren: Kliko KetuMë shumë rreth doracakut: Kliko Ketun

No comments

Free Libre Open Source Software Kosova (FLOSSK) is a non-governmental organization based in Prishtina established in 2009 in order to support, promote and develop free and open source software, open and participatory knowledge, education in information technologies through open courseware, and open standards, culture and open society using free communication.

Mailing form

    Our Contacts

    Ganimete Tërbeshi St. No 61, Aktash neighborhood, Prishtina 10000, Kosovo.

    [email protected]

    en_USEnglish