Free Libre Open Source Software Kosova (FLOSSK) is a non-governmental organization based in Prishtina established in 2009 in order to support, promote and develop free and open source software, open and participatory knowledge, education in information technologies through open courseware, and open standards, culture and open society using free communication.

 

Webinar: Getting started with Ansible

  Getting started with Ansible, Boris Budini 19 Maj | 18:00 | m.flossk.org/webinar Ansible është një mjet open source per manaxhimin dhe konfigurimin sistemesh. Ai funksionon ne sisteme të bazuara në Unix dhe mund të konfigurojë sisteme të bazuara në Unix si dhe Microsoft Windows. Ansible ka gjuhën e vetë deklarative për të përshkruar konfigurimin […]

Our Next Activity

Webinar: Introduction to Python

Introduction to Python (and why it is better than Java for beginners) 20 Maj | 18:00 | m.flossk.org/webinar Ky webinar është i dedikuar për fillestarët në programim si dhe për studentët që ballafaqohen më lëndën e Java-s në fakultet. Do të flasim shkurtimisht mbi temën se pse është më mirë që fillestarët t’a mësojnë logjikën […]

Newsletter Subscribe

Free Libre Open Source Software Kosova (FLOSSK) is a non-governmental organization based in Prishtina established in 2009 in order to support, promote and develop free and open source software, open and participatory knowledge, education in information technologies through open courseware, and open standards, culture and open society using free communication.

Mailing form

Our Contacts

Ganimete Tërbeshi St., No. 2 Aktash neighborhood 10000 Prishtina, Kosovo.

[email protected]

en_USEnglish
en_USEnglish