đź“Ł LANSIM: dumedite.org

3,558 Views
Me shumë kënaqësi po ju njoftojmë mbi lansimin e platformës sonë të re, Dumeditë! Krijuar nga FLOSSK e bazuar në kodin e projektit Alaveteli, Dumeditë është një platformë e re që lehtëson kërkesat për Qasje në Dokumentet Publike në Kosovë.
A doni të dini se si institucionet publike përdorin paratë tuaja të taksave? Tani është më e lehtë se kurrë. Me Dumeditë, mund të bëni kërkesë për informacion tek çdo institucion publik, dhe çdo përgjigje që merrni publikohet automatikisht në faqen e internetit. Kjo do të thotë më shumë transparencë dhe më shumë liri informimi për ne të gjithë!
Ne jemi të përkushtuar për të sjellë më shumë transparencë në punën e qeverisë dhe për të u siguruar qytetarëve se ata kanë qasje në informacionin që duan dhe kanë nevojë.
Vizitoni www.dumedite.org sot për të bërë kërkesën tuaj të parë!

No comments

Free Libre Open Source Software Kosova (FLOSSK) is a non-governmental organization based in Prishtina established in 2009 in order to support, promote and develop free and open source software, open and participatory knowledge, education in information technologies through open courseware, and open standards, culture and open society using free communication.

Mailing form

    Our Contacts

    Ganimete TĂ«rbeshi St. No 61, Aktash neighborhood, Prishtina 10000, Kosovo.

    [email protected]

    en_USEnglish