🎉 Regjistrimet për DebConf22 janë hapur!

1 View

🎉 Regjistrimet për DebConf22 janë të hapura!

Edicioni i 23-të i DebConf do të mbahet gjatë 17-24 korrik, 2022 në Innovation and Training Park në Prizren, Kosovë, dhe do të paraprihet nga DebCamp që mbahet gjatë 10-16 korrik. Individët e interesuar mund të regjistrohen këtu ➡️ https://debconf22.debconf.org/register/step-0

Bashkë me regjistrimin kemi hapur edhe thirrjen për propozime. Afati për dorëzimin e propozimit për konferencë është 🗓️ 15 prill, 2022. Aplikoni këtu ➡️ https://debconf22.debconf.org/cfp/

Inkurajojmë të gjithë anëtarët dhe miqtë tanë të aplikojnë që të kenë mundësinë të takojnë entuziastë të open-source nga e gjithë bota! 🌏

ℹ️ Gjeni detajet këtu ➡️ https://debconf22.debconf.org/news/2022-03-18-registration-and-cfp-open/

——————————–

🎉 Registration for DebConf22 is now open!

The 23rd edition of DebConf will take place from July 17th to 24th, 2022 at the Innovation and Training Park (ITP) in Prizren, Kosovo, and will be preceded by DebCamp, from July 10th to 16th. Interested individuals can register here: https://debconf22.debconf.org/register/step-0

Along with the registration, we are announcing the call for proposals. Deadline to submit a proposal to be considered in the main schedule is 🗓️ April 15th, 2022. Apply here: https://debconf22.debconf.org/cfp/

We encourage all our friends and members to apply and take this opportunity to meet other open-source enthusiasts from around the world! 🌏

ℹ️  Find more info here: https://debconf22.debconf.org/news/2022-03-18-registration-and-cfp-open/

No comments

Free Libre Open Source Software Kosova (FLOSSK) is a non-governmental organization based in Prishtina established in 2009 in order to support, promote and develop free and open source software, open and participatory knowledge, education in information technologies through open courseware, and open standards, culture and open society using free communication.

Mailing form

    Our Contacts

    Ganimete Tërbeshi St. No 61, Aktash neighborhood, Prishtina 10000, Kosovo.

    [email protected]

    en_USEnglish