FLOSSK në NSND-Ohër

804 Views

altTë shtunën më 28 Maj FLOSSK ishte i ftuar në një takim të mbajtur në Ohër, Maqedoni të quajtur “NSND” – Nista Se Nece Dogobiti që do të thotë: “Asgjë nuk do të ndodhë”.Ashtu si edhe emri tregon, asgjë nuk ndodhi …

Së pari u takuam me pjesëmarrësit e pranishëm në këtë takim, dhe pastaj shkuam në një restorant ku vazhduam të njoftohemi mëtej me njëri-tjetrin, dhe gjithashtu darkuam së bashku.Menjëherë të nesërmen në mëngjes u organizuan disa fjalime, ose më mirë të them prezantime, ku të gjithë pjesëmarrësit treguan disa këshilla, truke dhe ndanë edhe disa nga njohuritë e tyre në punën e që ata bënin.nAty pati pak kodim dhe gjithashtu pak hack-ime ...Në këtë ngjarje kishte më shumë se 30 persona të pranishëm, dhe të gjithë ishin me përvojë në kompjuter, por megjithatë do të donim të përmendim veçanërisht kohën e mirë që kaluam së bashku.NSND - Asgjë nuk do të ndodhë është takim jo-konferencial që organizohet qdo vit. ( për herë të parë u organizua në Kroaci )Pika kryesore e këtij takimi jo-konferencial është organizimi i një takimi të të gjithë hakerëve dhe kontribuesve të Softuerit të Lirë nga e  gjithë ish-Yougosllava.Për më shumë rreth NSND vizitoni faqen zyrtare: Kliko KetuPër të parë galerine e kësaj ngjarjeje: Kliko Ketun

No comments

Free Libre Open Source Software Kosova (FLOSSK) is a non-governmental organization based in Prishtina established in 2009 in order to support, promote and develop free and open source software, open and participatory knowledge, education in information technologies through open courseware, and open standards, culture and open society using free communication.

Mailing form

    Our Contacts

    Ganimete Tërbeshi St. No 61, Aktash neighborhood, Prishtina 10000, Kosovo.

    [email protected]

    en_USEnglish