Prishtina & Tirana Infosec Virtual Meetup

1 View

, ONLINE

  • Start : 2020/04/11 14:00
  • End : 2020/04/11 16:00

Prishtina & Tirana Infosec Virtual Meetup
11 Prill | 14.00 CET
Online: https://app.gotomeeting.com/?meetingId=347213573

Në këtë kohe pandemie, kemi vendosur që virtualisht ta organizojmë Prishtina & Tirana Infosec Meetup.

Kësaj radhe do ti kemi këto prezantime:
– Çfarë është UAC? Një simulim i vogël se si mund ta perdorim si red team dhe si mund ta bllokojmë keqpërdorimin si blue team.

– Sulmet kibernetike në lidhje me covid19 si dhe rreziqet në përgjithësi (Covid19 Theme Cyber Attacks + Threats in general)

– Teknika te social engineering dhe phishing

Ky meetup përkrahet nga Prishtina Hackerspace, FLOSSK Free Libre Open Source Software KosovaK, grass/root dhe XOR.al, këto dy të fundit janë komunitete online të sigurisë kibernetike në trevat shqipfolëse.

Meetupi do të mbahet online përmes GoToMeeting:
https://app.gotomeeting.com/?meetingId=347213573

During this pandemic time, we have decided to organize together the Prishtina & Tirana Infosec Virtual Meetup. The meetup will take place on Saturday Aprill 11, starting at 2pm.

This time we will have the following presentations:
– What is UAC? A small simulation of how it can be used for red teams and how its malicious use can be blocked by blue teams.

– Covid19 Theme Cyber Attacks + Threats in general

– Social engineering and phishing techniques

This meetup is supported by Prishtina Hackerspace, FLOSSK, grass/root and XOR.al. The last two are online cybersecurity communities for the Albanian speaking regions.

The meetup will take place online on GoToMeeting:
https://app.gotomeeting.com/?meetingId=347213573

Free Libre Open Source Software Kosova (FLOSSK) is a non-governmental organization based in Prishtina established in 2009 in order to support, promote and develop free and open source software, open and participatory knowledge, education in information technologies through open courseware, and open standards, culture and open society using free communication.

Mailing form

    Our Contacts

    Ganimete Tërbeshi St. No 61, Aktash neighborhood, Prishtina 10000, Kosovo.

    [email protected]

    en_USEnglish