Open Hardware Meetup

1 View

  • Start : 2020/12/23 18:00
  • End : 2020/12/23 20:00
Open Hardware Meetup
23 dhjetor 2020 në 18:00 në https://meet.flossk.org/b/flo-lzj-bhx
Të mërkurën po takohemi online për të diskutuar rreth open hardware bashkë me të ftuarit tanë:
– Agron Dida inxhinier dhe themelues i platformës edukative zgjoi.com që shërben për të mësuar përmes videove të ndryshme edukative.
– Dukagjin Rudi është themelues i kompanisë FARA që operon në fushën e prodhimit të mjeteve teknologjike.
– Erdet Nasufi është Lead EE në Solaborate, projektues dhe kodues i elektronikës.
– Besfort Guri, anëtar i bordit në FLOSSK, përveç punëve ditore në kompaninë e tij është i apasionuar pas harduerit të hapur.
Open-source hardware ka të bëjë me objektet fizike të cilat mund të studiohen, modifikohen dhe shpërndahen nga të gjithë. Bashkë me të ftuarit do të diskutojmë për përfshirjen e open-source hardware në edukim, tregun e punës, etj.
Ky meetup është inicuar nga antarët e Prishtina Hackerspace dhe përkrahur nga Komuna e Prishtinës.

Free Libre Open Source Software Kosova (FLOSSK) is a non-governmental organization based in Prishtina established in 2009 in order to support, promote and develop free and open source software, open and participatory knowledge, education in information technologies through open courseware, and open standards, culture and open society using free communication.

Mailing form

    Our Contacts

    Ganimete Tërbeshi St. No 61, Aktash neighborhood, Prishtina 10000, Kosovo.

    [email protected]

    en_USEnglish