Open Hardware Meetup

2,399 Views

  • Start : 2022/03/31 17:30
  • End : 2022/03/31 19:00

Open Hardware Meetup “PCBs why do we need them?”
17:30, 31 Mars @Prishtina Hackerspace

Këtë të enjte po ritakohemi për të prezantuar dhe diskutuar më gjerësisht rreth harduerit të hapur dhe PCBve.

Gjatë këtij takimi Dren Imeraj do të flas mbi përvojen e tij shumë vjeçare në ndërtimin e PCBve dhe dizajnimin e tyre me KiCAD. 

Pas prezantimit bashkë me grupin që po ndjek trajnimin në Prishtina Hackerspace për “Dizajnimi i PCBve me KiCAD” do të vazhdojmë diskutimin e lirë mbi përvojat dhe nevojat tona që kemi si komunitet.

Grupi i përdoruesve të Open Hardware është një komunitet që FLOSSK bashkë me përdorues të tjerë po i zhvillon paralelisht me Grupet e Përdoruesve në Linux, Python, InfoSec, OpenStreetMap, Flutter dhe Open Hardware, të cilat mbahen në Prishtina Hackerspace dhe mbështeten nga Komuna e Prishtinës dhe Ministria e Kulturës Rinisë dhe Sporteve. 

Free Libre Open Source Software Kosova (FLOSSK) is a non-governmental organization based in Prishtina established in 2009 in order to support, promote and develop free and open source software, open and participatory knowledge, education in information technologies through open courseware, and open standards, culture and open society using free communication.

Mailing form

    Our Contacts

    Ganimete Tërbeshi St. No 61, Aktash neighborhood, Prishtina 10000, Kosovo.

    [email protected]

    en_USEnglish