dumeditë – Lansimi i Platformës

398 Views

  • Start : 2023/10/19 17:30
  • End : 2023/10/19 21:00

Lansimi i platformës Dumedite.org

Me shumë kënaqësi ju ftojmë të na bashkoheni në lansimin publik të platformës Dumeditë, ku do të diskutojmë mbi mundësitë që ofron platforma për publikun, gazetarët/et, aktivistët/et e hulumtuesit/et në vend.

Dumeditë është një platformë online e krijuar nga FLOSSK me qëllim të lehtësimit të dërgimit dhe menaxhimit të kërkesave për qasje në dokumente publike tek institucionet vendore.

Platforma bazohet në përpjekje të ngjashme në vende të tjera, si whatdotheyknow.com në UK, AskTheEU.org për institucionet e BE-së – të cilat kanë rritur me sukses transparencën dhe llogaridhënien e qeverive.

Shihemi më 19 tetor në Prishtina Hackerspace me fillim nga 17:30!

– dumeditë është ndërtuar me mbështetjen e National Endowment for Democracy

Free Libre Open Source Software Kosova (FLOSSK) is a non-governmental organization based in Prishtina established in 2009 in order to support, promote and develop free and open source software, open and participatory knowledge, education in information technologies through open courseware, and open standards, culture and open society using free communication.

Mailing form

    Our Contacts

    Ganimete Tërbeshi St. No 61, Aktash neighborhood, Prishtina 10000, Kosovo.

    [email protected]

    en_USEnglish