821 Views

  • Start : 2023/05/05
  • End : 2023/05/06

BSides Prishtina 2023

5 – 6 May 2023

(ALB below)

We are happy to announce the BSides Prishtina 2023 security conference!

The conference is taking place in Prishtina, Kosova and it is the second edition of BSides in Kosova.

The call for papers/speakers is open and you can find all details here:
https://www.bsidesprishtina.org/cfp

When: May 5 and 6, 2023
Where: University of Prishtina – FIEK (Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike)
This is a two-days long in-person conference.

Full schedule and list of speakers will be updated on our website once the CFP closes and the CFP reviewers nominate this year’s talks.

We are also also looking for sponsors, sponsorship information can be found at this link https://bsidesprishtina.org/sponsorship_kit_2023.pdf

This second edition is being co-organized with Free Libre Open Source Software Kosova (FLOSSK) and we are being hosted by University of Prishtina.

—-

Jemi shumë të lumtur te paralajmërojmë oranizimin e konferencës së sigurisë BSides Prishtina 2023!

Konferenca do të mbahet në Prishtinë, Kosovë dhe është edicioni i dyteë i BSides në Kosovë.

Thirrja për prezantime/folës është e hapur dhe të gjitha detajet i gjeni këtu:
https://www.bsidesprishtina.org/cfp

Kur: 5 dhe 6 Maj 2023
Ku: Universiteti i Prishtinës – FIEK (Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike)
Kjo është konferencë ditore ditore dhe mbahet fizikisht.

Agjenda e plotë dhe folësit do të publikohen në uebfaqen e BSides Prishtina kur të mbyllet thirrja për prezantime/folës (CFP), dhe kur përzgjedhësit e CFP i përzgjedhin prezantimet e këtij edicioni.

Po ashtu jemi duke kërkuar për sponsorë, detajet rreth pakove të ndryshme të sponsorëve i gjeni në këtë lidhje https://bsidesprishtina.org/sponsorship_kit_2023.pdf

Free Libre Open Source Software Kosova (FLOSSK) is a non-governmental organization based in Prishtina established in 2009 in order to support, promote and develop free and open source software, open and participatory knowledge, education in information technologies through open courseware, and open standards, culture and open society using free communication.

Mailing form

    Our Contacts

    Ganimete Tërbeshi St. No 61, Aktash neighborhood, Prishtina 10000, Kosovo.

    [email protected]

    en_USEnglish