PHP Day në Prishtinë

801 Views

altFLOSSK në ​​bashkëpunim me UNICEF-in Innovations Lab mbajti PHP Day të martën më 27 shtator 2011 në UNICEF Innovations Lab në PrishtinëQëllimi i takimit ishte, mbledhja e zhvilluesve të PHP nga vendi dhe kishte për qëllim vetëm për zhvillimin e PHP.nGjat ngjarjes përveq prezantimit që u bë nga Flamur Mavraj, të pranishmit patën mundësinë të bisedojnë në tema të hapura me kolegët e tyre dhe poashtu të njihen mes vete…nMë saktësisht Prezantimi pati këto Tema:n 1. Gjerat baziken 2. Strukturat te ndryshme dhe design patternsn 3. OOP (object oriented programming)n 4. Frameworks (zend framework dhe symfony2)n 5. Doctrine2 dhe databazat nosqln 6. Shembull dhe pytje pergjigje.nPati pije, snacks dhe mbi 30 pjesmarrës të cilët dukej se e pëlqenin ngjarjen.nShiqojeni Galerinë për të parë më nga afër ngjarjen.n Dhe më poshtë ndodhet slajdi i prezantimit të cilin e bëri Flamuri:

		PHP Day në UNICEF Innovations Lab of Kosova		Shiqoni prezantime tjera nga Flamur Mavrajn

No comments

Free Libre Open Source Software Kosova (FLOSSK) is a non-governmental organization based in Prishtina established in 2009 in order to support, promote and develop free and open source software, open and participatory knowledge, education in information technologies through open courseware, and open standards, culture and open society using free communication.

Mailing form

    Our Contacts

    Ganimete Tërbeshi St. No 61, Aktash neighborhood, Prishtina 10000, Kosovo.

    [email protected]

    en_USEnglish