Parti i Lansimit të Drupal 7

891 Views

altMë 7 Janar 2011 me rastin e lëshimit të versionit të ri të Drupal 7, nje CMS me licencë të hapur GPL (General Public License), është një ndër eventet tjera që FLOSSK dhë anëtarët e saj organizuan.

Bazuar në pikat  kryesore gjatë keti eventi u realizuan keto:

Prezentimi i drupal 7, që u bë nga Gent Thaci anëtarë i FLOSSK-ut.

Instalimi dhe testimi i Drupal 7 në një nga kompjuterët në zyrën e FLOSSK-ut, që u bë nga Altin Ukshini dhe u bë shperndarja e Stikerëve të Drupalit

Vizitojeni faqen ku u bë organizimi oficial i këti eventi për Drupal 7 dhe foto galerine për të parë më afër se qfarë ndodhi aty:http://groups.drupal.org/node/114709http://gallery.flossk.org/index.php?level=album&id=22

Për më shumë vizitojeni faqen zyrtare të Drupal: http://drupal.org/

No comments

Free Libre Open Source Software Kosova (FLOSSK) is a non-governmental organization based in Prishtina established in 2009 in order to support, promote and develop free and open source software, open and participatory knowledge, education in information technologies through open courseware, and open standards, culture and open society using free communication.

Mailing form

    Our Contacts

    Ganimete Tërbeshi St. No 61, Aktash neighborhood, Prishtina 10000, Kosovo.

    [email protected]

    en_USEnglish