Tech Talk me Mr.Terry Dwyer

706 Views

altTech Talk Ligjerata e parë për teknologji do të mbahet të enjtën më 29 Mars, në ora 18:00nLigjeruesi jonë i parë është Z. Terry Dwyer, nga Shtetet e Bashkuara, i cili do të flasë për zhvillimin e aplikacioneve 3-Tier (UI, AL dhe DB). Z.Dwyer, ka punuar për 25 vite me radhë në Bell Laboratoret (1970 – 1995) si zhvillues i softuerit dhe ka qenë lider i ekipit të një numri të madh të softuer projekteve si Sistemi TUXEDO. Ai poashtu është edhe një nga bashkëthemeluesit e Lakeshore Partners, kompani kjo e vogël, e cila jep këshilla teknike për Sipërmarjet Biznesore mbi investimet softuerike. Z.Dwyer ka një numër publikimesh në softuere inxhinierike.n nÇfarë është një Tech Talk ?nTech Talk’s, janë një seri seminaresh që zakonisht mbahen në mbrëmje rreth teknologjisë, zhvillimit të softuerëve, medias socilae dhe aplikacioneve me kod/përmbajtje të hapur.n Qëllimi i këtij seminari është që të lehtësojë ndërveprimin mes të rinjëve të interesuar me ekspertë të teknologjisë, në mënyrë që të mundësohet shkëmbimi i njohurive, arritjeve dhe përvojave mbi teknologjinë. “Tech Talk” do të mbahet një herë në muaj në hapësirat e Innovations Lab Kosovo. Këto ligjerata ju mundësohen nga Innovations Lab Kosovo dhe FLOSSK.nKëtu ndodhet një artikull nga New York Times për Bell Laboratoriesn Ju mund poashtu të konfirmoni ardhjen tuaj në eventin e hapurt në Facebook.nMë poshtë ndodhet harta që tregon lokacionin e zyreve të Unicef Innovations Lab.

View Larger Map

No comments

Free Libre Open Source Software Kosova (FLOSSK) is a non-governmental organization based in Prishtina established in 2009 in order to support, promote and develop free and open source software, open and participatory knowledge, education in information technologies through open courseware, and open standards, culture and open society using free communication.

Mailing form

    Our Contacts

    Ganimete Tërbeshi St. No 61, Aktash neighborhood, Prishtina 10000, Kosovo.

    [email protected]

    en_USEnglish