Të gjithë Përdoruesit mund të votojnë dhe të shkruajnë blog

Pershendetje,

Unë do të doja të ju them se të gjithë përdoruesit mund të krijojnë të hyra ditar,

Së pari ju duhet të regjistroheni dhe të presin për llogarinë tuaj për të miratohen për shkak të shumës së postë të marrim.
atëherë ju thjesht shkoni tek: http://www.flossk.org/en/node/add/blog

Workshop-Hacking education (Prof.Dr.Frederik Questier) @InnovationsLab

In this session we will discuss how to innovate education both on the pedagogical side as on the technological side. We will discuss initiatives such as Virtual Learning Environments, One Laptop Per Child, Virtual universities, Massive Open Online Courses.

The speaker is professor in educational technologies, with a passion for Digital Freedoms (see his talk on the 8th of September) and educational innovation.

Linux and Open Source Digital Boot Camp at Innovations Labs Kosovo

Learn about Linux and Free/Libre Open Source Software directly from James Michael DuPont supported by the flossk.org team.
Innovations Labs Kosovo http://kosovoinnovations.org/ is sponsoring and hosting a hands on training from Sept 4-6 at the labs. Time was from 16:00 to 1900.
Facebook event: https://www.facebook.com/events/378587462213306/

FLOSSK Prishtina meeting at Innovations Lab 11:00 - 13:00 Aug 23

FLOSSK Prishtina meeting at Innovations Lab Kosovo 11:00 - 13:00 Aug 23
We are gathering for a meeting to build up the team to help us for the conference, our idea is to meet with new people that are interested to help us for the conference and start experiencing the real FLOSSK work.

Software Freedom Kosova 2012 - Call for speakers

On September 8th we will be holding our fourth Software Freedom Kosova Conference "SFK12"
http://www.flossk.org/en/conference/sfk12-software-freedom-kosova-2012

Software Freedom Kosovoa is an annual conference about Free/Libre and Open Source Software (FLOSS) here in Kosovo.
We have succeeded in making the conference a traditional event, an event which gathers every year a number of more than 400 attendees...

Tech Talk me Besfort Gurin

Innovations Lab dhe FLOSSK ju ftojnë në "TechTalk"-un e tretë që do të mbahet të martën me 29 Maj në ora 18.30 në hapësirat e Innovations Lab Kosovo.

Ligjëruesi i radhës do të jetë Besfort Guri, anëtar i bordit të FLOSSK, i cili do të flasë për QGIS si Sistem Informativ Gjeografik me kod të hapur...

Faqet

Subscribe to FLOSSK RSS