Parti i Lansimit të KDE SC 4.4

Me rastin e lansimit të ri të KDE SC 4.4 Flossk organizoi një festë më datën 09/02/2010 ne lokalet e IDI ku te pranishem ishin më shumë se 20 adhurues të Softuerit të lirë dhe të hapur e veqanerisht përdorues te KDE-së.


Hapjen e këti organizimi e bëri Milot Shala me Prezantimin e tij për KDE SC 4.4
Gjithashtu të ftuarit u mirpritën me nje gosti.

Për më shumë shiqojeni galerinë: Kliko Ketu

Shto një koment të ri

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
  • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.
CAPTCHA
Kjo pyetje është për testim nëse ju jeni një vizitor njeri dhe për të parandaluar aplikimet e automatizuara spam.