FLOSSK në ITTF

Edicioni i sivjetëm i panairit të Teknologjisë Informativë ITTF i mbajtur në Prishtine u shfrytëzua poashtu edhe nga FLOSSK, me qrast organizates sone ju dha rasti ta promovojë softuerin e Lire dhe të hapur tek vizitorët në panair.


Tek tavolina e FLOSSK-ut për fat të mire pati shumë njerëz të interesuar,
përveq kësaj edhe kompani e organizata tjera vendore e të huaja patën rastin të bisedonin me djelmoshat e FLOSS Kosovës dhe i përgëzuan për punën vullnetare të të rinjëve në këtë drejtim, dhe lanë kontaktet e tyrë për rast bashkëpunimi apo edhe ndihme.
Në këtë panair vizitorëve kryesisht ju shpjegohej puna e FLOSSK-ut si organizatë dhe në përgjithesi ideja e Lëvizjes për Softuer të lirë dhe të hapur.
Shumë nga vizitorët ishin poashtu të interesuar edhe për kurse të Softuerit të lire në Kosovë, megjithatë atyre ju bë e ditur edhe për konferencën vjetore të ardhshme "SFK2010" dhe ardhjen e Richard Stallman në Kosovë.

Klikoni ketu për te parë galerinë e fotografive të kësaj ngjarjeje: Kliko Këtu

Për më shumë ndiqeni videon të përgatitur nga radio televizioni i Kosovës:

Shto një koment të ri

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
  • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.
CAPTCHA
Kjo pyetje është për testim nëse ju jeni një vizitor njeri dhe për të parandaluar aplikimet e automatizuara spam.