Software Freedom Day së shpejti në Prishtinë

Software Freedom Day (SFD) është një festë vjetore në mbarë botën e Free Software.
SFD është një përpjekje e arsimit publik me qëllim të ngritjes së vetëdijes së Free Software dhe virtytet e tij, dhe gjithashtu inkurajimin e përdorimit të saj.
Dhe këtë vit është hera e dytë që organizojmë diçka të tillë.

Në thelb nuk do të ketë asgjë të veçantë, vetëm disa prezantime individuale dhe të kënaqemi.

Kjo ngjarje do të ndodhë në Prishtinë, Kosovë, si kudo tjetërkjo ngjarje do të organizohet më 17 shtator, rradhë tek ne do të ndodhë 18 shtator 2011.
Takimi do të mbahet në Prince Coffee House 20:00 (ora lokale Prishtinë)
Ju gjithashtu mund të konfirmoni praninë tuaj në Facebook

Prince Coffee House në hartë:

Shto një koment të ri

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
  • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.
CAPTCHA
Kjo pyetje është për testim nëse ju jeni një vizitor njeri dhe për të parandaluar aplikimet e automatizuara spam.